Pony power – Sociale vaardigheidstraining met pony’s

Bij stable coaching willen we elk kind laten groeien. Sociale vaardigheden trainen in voor elk kind belangrijk om uit te groeien tot succesvolle volwassen. In de cursus pony power voor kids doen we dit door buiten in de natuur te leren samen met anderen en uiteraard met de paarden.

In een reeks van 5 lessen en een terugkommoment komen 4-6 kinderen samen onder begeleiding van 2 ervaren begeleiders. We gaan samen op ontdekkingsreis langs thema’s waar kinderen tussen 6 en 12 jaar mee geconfronteerd worden. Enkele thema’s zijn: communicatie, omgaan met grenzen, samenwerken, omgaan met emoties, zelfvertrouwen…

Waarom is deze cursus zo speciaal? De paarden geven onmiddellijke feedback waar we terug mee aan de slag kunnen en alles gebeurt in een speels karakter buiten. Doen, ervaren en beleven staan centraal.

Door middel van een werkboek voor thuis wordt samen met het gezin gewerkt en gestreefd naar een generalisatie van de geleerde vaardigheden naar het dagelijks leven.

Pony power voor kids is een interlandelijk concept (Nederland, België en Duitsland) met een netwerk van gecertificeerde trainers. Voor meer informatie kun je ook altijd terecht op: https://www.ponypowervoorkids.nl/

Eerst volgende cursus:

  • voorjaar 2024

Heb je interesse voor je kind, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

© Stable Coaching by HM
Website and design proudly created by Gianni